Μασσαλία: Ανετος και ωραίος ο Τσιτσιπάς, πέρασε στα προημιτελικά (vids)

Μασσαλία: Ανετος και ωραίος ο Τσιτσιπάς, πέρασε στα προημιτελικά (vids)

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ούμπερτ Ουρκάζ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Open 13 που διεξάγεται στη Μασσαλία.

Επιστροφή στις νίκες για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Ο Ελληνας τενίστας μετά τις δύο σερί ήττες από Γκαέλ Μονφίλς και Νταμίρ Τζούμουρ σε Σόφια και Αμστερνταμ αντίστοιχα, επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) του Ούμπερτ Ουρκάζ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Open 13 που διεξάγεται στη Μασσαλία.

Ο 20χρονος πρωταθλητής δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Πολωνό και πέρασε δια περιπάτου στους «8» του γαλλικού τουρνουά.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς… χτύπησε την κατάλληλη στιγμή και με μπρέικ στο 10ο γκέιμ έκανε το 6-4 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος με διαδοχικά μπρέικ έκανε το 6-2 και σφράγισε τη νίκη – πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στους «8» ο Ελληνας τενίστας, Νο. 1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεργκέι Στακόχφσκι – Γκριγκόρ Μπαρέρε.  Το παιχνίδι των δύο lucky losers είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης στις 21:30 ώρα Ελλάδας, ενώ οι προημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ