Τσιτσιπάς: «Είχα χάσει τη φλόγα, αλλά αυτή την εβδομάδα ένιωσα ξανά… πεινασμένος»

Τσιτσιπάς: «Είχα χάσει τη φλόγα, αλλά αυτή την εβδομάδα ένιωσα ξανά… πεινασμένος»

Ο Ελληνας τενίστας μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Μασσαλία τόνισε ότι μετά το Αυστραλιανό Οπεν είχε χάσει τη… φλόγα, αλλά αυτήν την εβδομάδα έπαιξε με βάση τις δυνατότητές του και κατέκτησε τον τίτλο.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του τροπαίου στη Mασσαλία.

Ο Ελληνας τενίστας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Μίκαϊλ Κουκούσκιν (2-0 σετ), τόνισε ότι είχε χάσει τη… φλόγα μετά το Αυστραλιάνο Οπεν, αλλά αυτή την εβδομάδα ένιωσε ξανά… πεινασμένος και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεπέρασε το άγχος, έπαιξε με βάση τις δυνατότητές του και έφτασε σε μία ακόμα πολύ σπουδαία επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Έχασα τη φλόγα μετά το Australian Open και είχα εκνευριστεί γιατί ένιωσα ότι δεν μπορούσα να την ξαναβρω. Αυτή την εβδομάδα είμαι πολύ χαρούμενος, διότι ένιωσα ξανά πεινασμένος. Εύχομαι να παραμείνει, γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που παίζουν για το ίδιο έπαθλο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Υπήρχε πολύ άγχος αυτή την εβδομάδα, γιατί ήξερα ότι θα αντιμετώπιζα μερικούς εξαιρετικούς αντιπάλους. Όταν σε νοιάζει πολύ, αγχώνεσαι περισσότερο από ό,τι συνήθως. Είμαι χαρούμενος που ξεπέρασα αυτό το άγχος και έπαιξα όπως έπρεπε να παίξω».

Ο Τσιτσιπάς, πάντως, δεν έχει χρόνο για ξεκούραση, καθώς θα ταξιδέψει κατευθείαν στο Ντουμπάι, όπου θα λάβει μέρος στο 500άρι τουρνουά που ξεκινάει την Δευτέρα στα Εμιράτα. Στον πρώτο γύρο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Μάθιου Έμπντεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ