Ντουμπάι: «Μαχητής» ο Παγδατής, πέρασε με ανατροπή στους «16» (vid)

Ντουμπάι: «Μαχητής» ο Παγδατής, πέρασε με ανατροπή στους «16» (vid)

Ο Κύπριος τενίστας κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ τον Μοχάμεντ Σαφγουάτ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Μετά από μία επική μάχη, που διήρκησε σχεδόν δύο ώρες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ τον Μοχάμεντ Σαφγουάτ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Ο Κύπριος τενίστας έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ (6-4) και μία υπομονή και επιμονή κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Παγδατής, ο οποίος το 2016 ήταν φιναλίστ στο Ντουμπάι, μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 3-0. Ο 33χρονος με νέο μπρέικ έκανε το 5-1 και λίγο αργότερα έφερε το ματς στα ίσια (6-3).

Στο τρίτο σετ έγινε μια πραγματική μάχη, με τον Μάρκο στο 9ο γκέιμ να σπάει το σερβίς του Αιγύπτιου και να κάνει το 5-4. Στο επόμενο σέρβιρε επιτυχώς και με 6-4 πήρε την πολυπόθητη νίκη. Ο Παγδατής, που για δεύτερη σερί χρονιά περνάει στους «16», στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Γκαέλ Μονφίλς.

Με αυτή τη νίκη αναμένεται να επιστρέψει στο Top-100, καθώς πριν την έναρξη του τουρνουά βρισκόταν στο Νο.128 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δείτε το βίντεο με το match point του Μάρκου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ