Σάκκαρη σε Αντετοκούνμπο: «Κοτόπουλο ή χοιρινό στο σουβλάκι;» (pics+vid)

Σάκκαρη σε Αντετοκούνμπο: «Κοτόπουλο ή χοιρινό στο σουβλάκι;» (pics+vid)

Η συνάντηση της Σάκκαρη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι και η… τρελή ερώτηση της Ελληνίδας τενίστριας στον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε η Μαρία Σάκκαρη!

Η Ελληνίδα τενίστρια μαζί με την μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της, χθες το βράδυ βρέθηκαν στην «American Airlines Arena» και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με το Μαϊάμι Χιτ.

Η 23χρονη αθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα συνάντησε τον σούπερ σταρ των Ελαφιών και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στο μήνυμά της αποθέωσε τον Γιάννη, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για τους Ελληνες, αλλά για όλο τον κόσμο.

«Τι απίστευτη εμπειρία! Συναντήσαμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα στο Μαϊάμι. Ενας αθλητής πρότυπο και όχι μόνο για τους Ελληνες. Συνέχισε έτσι πρωταθλητή, Γιάννη. Ευχαριστούμε πολύ το ΝΒΑ που μας έφερε εδώ, εμένα και την ομάδα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη στην ανάρτησή της.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου έκανε και νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά χιουμοριστική. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Γιάννη στην οποία… ρωτάει τον σούπερ σταρ των Μπακς αν προτιμάει το σουβλάκι του με κοτόπουλο ή χοιρινό!

Δείτε την ανάρτηση για το σουβλάκι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hey Gianni what do you prefer, chicken or pork souvlaki? @giannis_an34 @bucks @nbaeurope @nba

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sakkari (@sakkattack7) στις

Το βίντεο των Μπακς για τη συνάντηση του Γιάννη με την Μαρία:

Και την ανάρτηση της Σάκκαρη με τη φωτογραφία που έβγαλε με την ομάδα της και τον Γιάννη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What an amazing experience meeting Giannis after his game today here in Miami. Role model for the Greeks and not only! Keep it up champ @giannis_an34 Thank you @nba @nbaeurope for having me and my team tonight! @bucks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sakkari (@sakkattack7) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ