Επιστρέφει στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο ο Ναδάλ

Επιστρέφει στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο ο Ναδάλ

Ο Ισπανός τενίστας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν κατάφερε να λάβει μέρος στο τουρνουά του Μαϊάμι, ωστόσο θα είναι έτοιμος για εκείνο του Μόντε Κάρλο.

Την επιστροφή του στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο φαίνεται πως σχεδιάζει ο Ισπανός τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο 32χρονος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γόνατο. Μάλιστα είχε αποχωρήσει από τον αγώνα του κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, για το Indian Wells, καθώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Δεν κατάφερε να λάβει μέρος στο τουρνουά του Μαϊάμι που διεξάγεται αυτό το δεκαήμερο λόγω του ίδιου προβλήματος και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα κορτ.

Συγκεκριμένα αυτή δεν θα αργήσει να έρθει καθώς όπως όλα δείχνουν θα πάρει μέρος κανονικά στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο που θα διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ 14 και 21 Απριλίου.

Έτσι λοιπόν ο Ναδάλ θα επιστρέψει στην δράση από την αγαπημένη του χωμάτινη επιφάνεια, σε ένα τουρνουά που θεωρείται προάγγελος για τον μεγάλο Grand Slam τίτλο που έρχεται στα τέλη Μαΐου και δεν είναι άλλος από το Roland Garros.

Θυμίζουμε πως ο «Ράφα» θεωρείται ο «βασιλιάς» του χώματος αφού έχει κατακτήσει το τουρνουά του Παρισιού 11 από 14 φορές που έχει συμμετάσχει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ