Μαϊάμι: Ρίχνεται στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Μαϊάμι: Ρίχνεται στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι, αντιμετωπίζοντας στον δεύτερο γύρο τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ετοιμος για την πρεμιέρα του στο τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης, ρίχνεται στη μάχη και αργά το βράδυ (περίπου στις 12:00) θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ο 20χρονος πρωταθλητής είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο κορτ. Ο «Τσιτσιφάστ» βρίσκεται στο Νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο αντίπαλος του είναι στο Νο. 60 (το υψηλότερο στην καριέρα του).

Ο συμπατριώτης μας μπορεί να προέρχεται από την σοκαριστική ήττα στον πρώτο γύρο του Indian Wells από τον Καναδό Φέλιξ Οζιέρ – Αλιασίμ, ωστόσο, ξεκουράστηκε δύο εβδομάδες και πλέον είναι έτοιμος για νέες επιτυχίες.

Ο ΜακΝτόναλντ ξεκίνησε την πορεία του από τα προκριματικά και μάλιστα αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser, καθώς ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο της προκριματικής φάσης από τον Λορέντζο Σονέγκο. Στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό κέρδισε δύσκολα τον Ούγκο Ούμπερτ με 2-1 σετ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τίθενται αντιμέτωποι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, με τον Ελληνα τενίστα να έχει το πάνω χέρι, λόγω ποιότητας αλλά και εμπειρίας και να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει περίπου στις 12:00 τα μεσάνυχτα, ανάλογα και με την εξέλιξη των παιχνιδιών που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν πριν την μάχη του «Στεφ» με τον Αμερικανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ