Φέντερερ: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Τσιτσιπάς»

Φέντερερ: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Τσιτσιπάς»

Ο Φέντερερ αποθέωσε τον Τσιτσιπά, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το παιχνίδι του 20χρονου τενίστα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό «μαέστρο» να πλέκει το εγκώμιο του Ελληνα τενίστα.

Ο Βασιλιάς του παγκόσμιου τένις μίλησε για τη νέα γενιά και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο παιχνιδιού του 20χρονου τενίστα, από τον οποίο ηττήθηκε στο Αυστραλιανό Οπεν. «Πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να ξεγράψω κανέναν από τους νέους. Απολαμβάνω να βλέπω καθένα από αυτούς να αγωνίζονται. Μου αρέσει να παίζω κόντρα σε αυτούς. Φυσικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αυτός που με εντυπωσίασε φέτος, κερδίζοντας τον μεταξύ μας αγώνα στο Αυστραλιανό Όπεν. Έπαιξε ένα τρομερό ματς για τέσσερα σετ. Τα έδινε όλα σε κάθε πόντο. Ήταν εντυπωσιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο «Τσιτσιφάστ» είναι ένας από τους δύο τενίστες που έχουν κερδίσει στη φετινή σεζόν τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έχει δώσει 17 επίσημους αγώνες. Είναι λογικό λοιπόν να είναι εντυπωσιασμένος από τον συμπατριώτη μας, που πλέον φιγουράρει στο Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης και οδεύει ολοταχώς για το Νο. 8.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι τόσο ο Τσιτσιπάς όσο και ο Φέντερερ συνεχίζουν τις περιπέτειές τους στο τουρνουά του Μαϊάμι και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν αντίπαλοι στα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ