Άνετος ο Φέντερερ, στον τελικό του Miami Open

Άνετος ο Φέντερερ, στον τελικό του Miami Open

Άλλος ένας τελικός μεγάλου τουρνουά για τον Ρότζερ Φέντερερ που επικράτησε με 2-0 σετ του Σαποβάλοφ και διεκδικεί τον 4ο τίτλο του στο Open του Miami.

Το είπε και το έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ, που πριν μερικούς μήνες τόνισε πως θα επιλέγει πλέον σε ποια τουρνουά θα αγωνιστεί, κρίνοντας από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα του. Και φαίνεται πως στις ΗΠΑ και το Miami Open, ο Ελβετός θρύλος του τένις είναι καλά.

Αυτό πιστοποίησε και με την  εμφάνισή του στον ημιτελικό του τουρνουά. Ο αντίπαλός του, Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος είχε αποκλείσει τον στέφανο Τσιτσιπά σε προηγούμενη φάση, δεν στάθηκε ικανός να εμποδίσει τον Φέντερερ να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό στην τεράστια καριέρα του.

O 37χρονος Ελβετός πήρε πανεύκολα το πρώτο σετ με 6-2 και… λιγότερο εύκολα το δεύτερο με 6-4 και με 2-0 σετ πέρασε στον τελικό, μόλις μετά από 1 ώρα και 14’ αγώνα.

Εκεί τον περιμένει ο πανύψηλος Αμερικανός Τζον Ίσνερ (Νο.9) που απέκλεισε στον άλλο ημιτελικό με τη σειρά του τον Καναδό Φέλιξ Αλιάσιμ με δυσκολία και 2-0 σετ (7-6, 7-6), σε μια μάχη που αναβιώνει αυτή του 2012 όταν οι δύο τενίστες κοντραρίστηκαν στον τελικό του τουρνουά Indian Wells.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ