Μαϊάμι: Η εμπειρία «λύγισε» τους Τσιτσιπά και Κόολχοφ

Μαϊάμι: Η εμπειρία «λύγισε» τους Τσιτσιπά και Κόολχοφ

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γουέσλεϊ Κόολχοφ ηττήθηκαν από τους έμπειρους Μάικ και Μπομπ Μπράιαν με 2-0 σετ στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι.

Εφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό. Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γουέσλεϊ Κόολχοφ τα έδωσαν όλα στον τελικό του διπλού στο Μαϊάμι απέναντι στους Μάικ και Μπομπ Μπράιαν, αλλά στο τέλος υποκλίθηκαν στην εμπειρία των δύο σπουδαίων Αμερικανών.

Τα θρυλικά αδέρφια Μπράιαν επικράτησαν με 7-5, 7-6 (8) και επέστρεψαν στους τίτλους, με το ελληνοολανδικό δίδυμο να μένει στη δεύτερη θέση, αλλά να κερδίζει το απλόχερο χειροκρότημα των φιλάθλων. Το έργο του «Στεφ» και του συμπαίκτη του ήταν εξ αρχής πάρα πολύ δύσκολο, καθώς είχαν απέναντί τους δύο τενίστες, που παίζουν πολλά χρόνια μαζί και έχουν κατακτήσει δεκάδες τρόπαια. Συγκεκριμένα, οι σπουδαίοι Αμερικανοί στην καριέρα τους έχουν αγωνιστεί σε 155 τελικούς και έχουν κερδίσει 97 τίτλους!

Αντιθέτως, αυτός ήταν ο πρώτος τελικός για τους Τσιτσιπά και Κόολχοφ, οι οποίοι καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στο διπλό, πέτυχαν μεγάλες νίκες και απέδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα για να φτάσουν ψηλά. Το μέλλον τους ανήκει και είναι δεδομένο ότι θα φτάσουν σε αρκετούς ακόμα τελικούς.

Στο σημερινό παιχνίδι οι Μπράιν πίεσαν πολύ από την αρχή και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για μπρέικ, το οποίο τελικά πέτυχαν στο 11ο γκέιμ του πρώτου σετ. Το έμπειρο δίδυμο προηγήθηκε με 6-5 και στη συνέχεια σέρβιρε για το 7-5 και το 1-0. Το δεύτερο σετ κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα του tie break, όπου οι Τσιτσιπάς και Κόολχοφ τα έπαιξαν όλα για όλα. Ο συμπατριώτης μας και ο συμπαίκτης του προηγήθηκαν με 6-3 και 7-6, αλλά οι Μπομπ και Μάικ Μπράιαν έδειξαν χαρακτήρα και με 10-8 έκαναν το 2-0 και πανηγύρισαν την πολυπόθητη νίκη και μαζί την κατάκτηση του τίτλου.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ