Η πρώτη προπόνηση του Τσιτσιπά στο χώμα! (vid)

Η πρώτη προπόνηση του Τσιτσιπά στο χώμα! (vid)

Ο Ελληνας τενίστας από χθες βρίσκεται στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου και προετοιμάζεται για το Monte-Carlo Masters.

Την προετοιμασία του ενόψει της χωμάτινης σεζόν ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να προπονείται στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου.

Ο 20χρονος άσος μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο τουρνουά του Μαϊάμι έκανε ολιγοήμερες διακοπές σε εξωτικά μέρη και γέμισε τις μπαταρίες του ενόψει των χωμάτινων τουρνουά που ακολουθούν.  Χθες, επέστρεψε στη Sophia Antipolis της Γαλλίας, όπου βρίσκεται η ακαδημία του Μουράτογλου και ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έκανε την πρώτη του προπόνηση στο χώμα, ένα μέρος της οποίας μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ο Στέφανος τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει στη Γαλλία και προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμος για το Monte-Carlo Masters, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Μονακό.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον στο Νο. 8 της παγκόσμιας και στα επόμενα τουρνουά θα τα δώσει όλα, με στόχο νέες διακρίσεις, που θα τον φέρουν ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη.

Δείτε το βίντεο με την προπόνηση του Τσιτσιπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ