Βαρκελώνη: Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς

Βαρκελώνη: Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε με 2-0 σετ τον Μάρτον Φούκσοβιτς και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά του στο 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα στην πρεμιέρα του να κερδίζει εύκολα με 2-0 σετ τον Μάρτον Φούκσοβιτς. Ο 20χρονος συμπατριώτης μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να κάμψει με ευκολία την αντίσταση του επικίνδυνου Μαγυάρου.

Ο «Τσιτσιφάστ» έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και με 6-3, 6-4 προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στραφ, ο οποίος κέρδισε επίσης με 2-0 σετ τον Νταβίντ Γκοφέν.

Το αποψινό παιχνίδι πάντως δεν ξεκίνησε καλά για τον Ελληνα τενίστα, ο οποίος βρέθηκε πίσω με μπρέικ (1-2). Ωστόσο, απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ λίγο αργότερα έκανε και νέο μπρέικ για το 5-2. Στη συνέχεια σέρβιρε με επιτυχία και με 6-3 έκανε το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 4-4, όταν ο Στέφανος έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 5-4. Όπως και στο πρώτο, σέρβιρε σωστά και με 6-4 σφράγισε τη νίκη-πρόκριση, η οποία ήρθε μετά από 68 λεπτά αγώνα.

Δείτε το βίντεο με το match-point του Τσιτσιπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ