Ο δρόμος του Τσιτσιπά για τον τελικό του Εστορίλ

Ο δρόμος του Τσιτσιπά για τον τελικό του Εστορίλ

Τα διασταυρώματα του Ελληνα τενίστα, ο οποίος στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκουίντο Αντρεότσι – Ούγκο Ντέλιεν.

Επόμενος σταθμός το Εστορίλ της Πορτογαλίας για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ελληνας τενίστας μετά την Βαρκελώνη, όπου έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, συνεχίζει την περιπέτειά του στο χώμα και την επόμενη εβδομάδα θα λάβει μέρος στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην ιβηρική χερσόνησο.

Ο «Τσιτσιφάστ», ο οποίος θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό, θα περάσει bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκουίντο Αντρεότσι – Ούγκο Ντέλιεν.

Δύο παίκτες, που τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο χώμα και χρειάζονται προσοχή. Οποιος και αν είναι, πάντως, ο αντίπαλος του Στέφανου, ο Ελληνας τενίστας θα είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Αυστραλό, Αλεξ Ντε Μινόρ. Στο ίδιο ταμπλό με τον συμπατριώτη μας, βρίσκονται επίσης οι Αυστραλοί Τζον Μίλμαν και Μπέρναντ Τόμιτς. Αν καταφέρει ο Τσιτσιπάς και πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, το πιθανότερο είναι να παίξει με έναν εκ των Νταβίντ Γκοφέν και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, ξεχωρίζει ο Φάμπιο Φονίνι, που πριν από λίγες μέρες κατέκτησε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο, αλλά και οι Γκαέλ Μονφίλς, Φράνσις Τιαφόε και Πάμπλο Καρένα Μπούστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ