Σάκκαρη: «Μου έδωσε έξτρα ενέργεια η οικογένειά μου» (vid)

Σάκκαρη: «Μου έδωσε έξτρα ενέργεια η οικογένειά μου» (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου στο Ραμπάτ και υποκλίθηκε στον προπονητή της, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένειά της για τη στήριξη.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η Μαρία Σάκκαρη μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Ραμπάτ. Η Ελληνίδα τενίστρια με μια επική εμφάνιση επικράτησε με ανατροπή στον τελικό της Γιοχάνα Κόντα με 2-1 σετ και πήρε το πρώτο WTA τίτλο στην καριέρα της.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε άπαντες για την άψογη διοργάνωση, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους, που έμειναν δίπλα της και τη στήριξαν, βοηθώντας την να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Γιοχάνα. Έχει μια υπέροχη καριέρα. Είσαι μια πολύ καλή παίκτρια, όμως το σημαντικότερο εξ όλων είναι πως είναι πάρα πολύ καλό παιδί- για μένα αυτό μετράει.

Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τους διοργανωτές. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη από το επίπεδο του τουρνουά, γι’ αυτό ευχαριστώ τους πάντες: τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τα ballboys, τους διαιτητής- όλους. Είναι βέβαιο πως χωρίς τον προπονητή μου δε θα κατακτούσα αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που είναι εδώ μαζί μου και μου έδωσε εξτρά ενέργεια. Είναι τεράστια ευχαρίστηση και χαρά να παίζω μπροστά σας σήμερα…»

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της μετά την απονομή:

Από την πλευρά της, η Γιοχάνα Κόντα ανέφερε: «Συγχαρητήρια στη Μαρία, είναι σημαντικό να κατακτάς τον πρώτο σου τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στη διοργάνωση. Ήταν απόλαυση για μένα να παίζω εδώ κάθε μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ