Με Κουέβας στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Με Κουέβας στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Ο Ουρουγουανός κέρδισε με 2-1 σετ τον Ισπανό Αλεχάντρο Νταβίτοβιτς Φοκίνα και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Εστορίλ.

Από την Ουρουγουάη θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, καθώς ο Πάμπλο Κουέβας ήταν ο μεγάλος νικητής στην μονομαχία με τον Ισπανό Αλεχάντρο Νταβίτοβιτς Φοκίνα.

Ο έμπειρος τενίστας επικράτησε με ανατροπή του αντιπάλου του, ο οποίος αναμφίβολα ήταν η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά. Ο Ισπανός προηγήθηκε με 6-3, αλλά ο Κουέβας στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και με 6-2, 6-2 πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Αξίζει να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι ο Αλεχάντρο Νταβίτοβιτς Φοκίνα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών και στο τρίτο σετ έπαιζε ουσιαστικά με… ενάμιση πόδι. Το Νο. 67 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος αγωνίζεται ως lucky loser, έκαμψε την αντίστασή του Ισπανού θα βρεθεί στο δρόμο του Τσιτσιπά.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι οι δύο τενίστες, καθώς είχαν αναμετρηθεί το 2017 στο τουρνουά της Αμβέρσας, όπου ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει με 2-0 σετ (6-1, 6-4). Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ