Μαδρίτη: Ανετη πρόκριση για τον Τσιτσιπά

Μαδρίτη: Ανετη πρόκριση για τον Τσιτσιπά

Ο Στεφανος Τσιτσιπάς με συμπαίκτη τον Γουέσλεϊ Κούλχοφ νίκησαν τους Τσετσινάτο / Φούτσοβιτς με 2-0 σετ και πέρασαν στον δεύτερο γύρο στο ταμπλό του διπλού.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά του στο Mutua Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας με συμπαίκτη τον Γουέσλεϊ Κούλχοφ νίκησαν τους Μάρκο Τσετσινάτο / Μάρτον Φούτσοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και πέρασαν στον δεύτερο γύρο στο ταμπλό του διπλού. Το ελληνικοολανδικό δίδυμο κυριάρχησε στο κορτ και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης που πραγματοποιείται στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Στέφανος ενώθηκε ξανά με τον Ολλανδό, με τον οποίο είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό του Miami Open και έδειξαν με το… καλημέρα ότι είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Στο τουρνουά που έγινε στην Αμερική οι δύο τενίστες ήταν εξαιρετικοί και συμφώνησαν να συνεργαστούν και στα υπόλοιπα Masters 1000 της φετινής σεζόν.

Ο Τσιτσιπάς και ο συμπαίκτης του έκαναν το πρώτο βήμα και πλέον περιμένουν να μάθουν τους επόμενους αντιπάλους τους. Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος αγωνίζεται και στο μονό, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρίνο για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ