Ρώμη: Ενας 17χρονος στον δρόμο του Τσιτσιπά!

Ρώμη: Ενας 17χρονος στον δρόμο του Τσιτσιπά!

Ο Ιταλός Γιάνικ Σίνερ επικράτησε με 2-1 σετ του Στιβ Τζόνσον και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Internazionali BNL d’Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά.

Από τη Μαδρίτη «πετάει» κατευθείαν για τη Ρώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς θα λάβει μέρος στο χωμάτινο Masters που θα πραγματοποιηθεί στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο Ελληνας τενίστας το βράδυ της Κυριακής μάλιστα έμαθε τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του Internazionali BNL d’Italia. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε τον Αμερικανό Στιβ Τζόνσον με 2-1 σετ.

Ο 17χρονος, ο οποίος ξεκίνησε την περιπέτειά του από τα προκριματικά, επικράτησε με 1-6, 6-1, 7-5 και πήρε το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης, όπου θα κληθεί να αγωνιστεί απέναντι στον συμπατριώτη μας. Ο Γιάνικ Σίνερ είναι γεννημένος το 2001 αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο262 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπο οι δύο τενίστες. Εάν ο Στέφανος καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού, στον τρίτο γύρο λογικά θα βρει στο δρόμο του έναν εκ των Φάμπιο Φονίνι ή Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, ενώ στα προημιτελικά είναι πολύ πιθανό θα κοντραριστεί με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ