«Τσιτσιφάστ» και στο Παρίσι!

«Τσιτσιφάστ» και στο Παρίσι!

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του Γερμανού, Μαξιμίλιαν Μάρτερερ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε σαν… σίφουνας από τον Γερμανό τενίστα, Μαξιμίλιαν Μάρτερερ (Νο. 110), με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρου του Roland Garros.

Στο πρώτο γκέιμ ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα, αφού στη συνέχεια διατήρησε το σερβίς του κάνοντας ακόμα ένα μπρέικ πάνω στον Γερμανό, για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ, το μπρέικ, από τον Στέφανο ήρθε στο τρίτο γκέιμ, παίζοντας ξανά εξαιρετικά. Η συνέχεια ήταν ακριβώς ίδια με το πρώτο σετ, αφού ο 20χρονος τενίστας κράτησε το σερβίς του και πήρε ένα πολύ καλό προβάδισμα με 2-0.

Στο τρίτο σετ κανείς από τους δύο τενίστες δεν ήθελε να χάσει το σερβίς του, με τον Μάρτερερ να αντιστέκεται σθεναρά στον Τσιτσιπά και να μην τα παρατάει. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ.

Εκεί ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε αποφασιστικός και με καλά χτυπήματα κατάφερε να λυγίσει με 7-4 τον Γερμανό αντίπαλο του, περνώντας στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ