Σινιάκοβα – Σάκκαρη 2-1

Σινιάκοβα – Σάκκαρη 2-1

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τριών ωρών η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τσέχα Κατερίνα Σινιάκοβα και με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-3) έμεινε εκτός συνέχειας στο Roland Garros.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τριών ωρών η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τσέχα Κατερίνα Σινιάκοβα και με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-3) έμεινε εκτός συνέχειας στο Roland Garros. Σε ένα ματς με δύο τάι μπρέικ που έσπασε καρδιές η Μαρία δεν μπόρεσε να κερδίσει και να συνεχίσει στο τουρνουά.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε με 2-0 κάνοντας πρώτη μπρέικ, με την Σινιάκοβα να απαντά αμέσως και την Μαρία να κάνει ακόμα ένα μπρέικ για το 3-1. Στη συνέχεια η 23χρονη Ελληνίδα πήρε ακόμα δύο γκέιμ πριν η Τσέχα κάνει μια τρομερή αντεπίθεση και ισοφαρίσει σε 5-5.

Από εκεί και πέρα ο δύο αθλήτριες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους και έκαναν το 6-6 πηγαίνοντας στο τάι μπρέικ. Εκεί η Σινιάκοβα προηγήθηκε με 5-1, με την Μαρία να προσπαθεί να επιστρέψει, με την Τσέχα όμως να κάνει άξια το 1-0 στα σετ κερδίζοντας 7-5.

Η Σινιάκοβα κατάφερε να κάνει το 2-0 με μπρέικ στην Μαρία παίρνοντας έτσι το προβάδισμα. Η Σάκκαρη έκανε και αυτή την αντεπίθεση κάνοντας το 3-2, με την Τσέχα να ισοφαρίζει και να περνά μπροστά.

Έπειτα οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους με την Σινιάκοβα να προηγείται 6-5 και τελικά το ματς να πηγαίνει ξανά στο τάι μπρέικ. Εκεί η Σάκκαρη κατέθεσε και την ψυχή της κερδίζοντας με 10-8 και κάνοντας το 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο σετ η Τσέχα ξεκίνησε σπάζοντας το σερβίς της Σάκκαρη για το 1-0, στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το 2-1, με την Τσέχα όμως να ισοφαρίζει. Το επόμενο μπρέικ έγινε στο έβδομο γκέιμ όπου η Σινιάκοβα έσπασε το σερβίς της 23χρονης. Στο υπόλοιπο παιχνίδι η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι και ηττήθηκε με 2-1 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ