«Παντρεύεται ο Ναδάλ μέσα στο 2019»

«Παντρεύεται ο Ναδάλ μέσα στο 2019»

Ο επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης του Ισπανού τενίστα αποκάλυψε ότι ο Ράφα μέσα στο 2019 θα παντρευτεί την Μαρία Φρανσίσκα Περέγιο.

Στην αποκάλυψη ότι ο Ράφαελ Ναδάλ μέσα στο 2019 θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Φρανσίσκα Περέγιο, προχώρησε ο επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης του 33χρονου τενίστα, Τόμου Σάλβα.

Ο Ισπανός τενίστας είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή καλλονή τα τελευταία 15 χρόνια, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε γάμο. Αυτό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμου Σάλβα σε δηλώσεις του στο Onda Cero, αναμένεται να συμβεί μέσα στο 2019.

Ο Σάλβα γνωρίζει πολλά χρόνια τον «Ματαντόρ», ενώ κατέχει και πόστο προπονητή στην ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ στην Μαγιόρκα. Ο Ισπανός από την πλευρά του, πάντως, όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για το αν σκοπεύει να παντρευτεί, κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ο έμπειρος τενίστας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το 3ο σερί τρόπαιο και συνολικά 12ο Ρολάν Γκαρός στην καριέρα του, είχε δηλώσει ότι θα παντρευτεί όταν δεν έχει πολλές υποχρεώσεις και θα δεν χρειάζεται να κάνει συνεχόμενα ταξίδια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ