Citi Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Citi Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Ο Ελληνας τενίστας θα περάσει bye στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντένις Κούντλα - Τόμι Πολ.

Διακοπές τέλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ελληνας τενίστας επιστρέφει στα κορτ και την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά «Citi Open» της Ουάσιγκτον.

Ο 20χρονος βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό και θα περάσει bye τον πρώτο γύρο, γεγονός που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κατευθείαν στον δεύτερο. Σήμερα, μάλιστα, έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας όλων των εποχών, στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Ντένις Κούντλα – Τόμι Πολ. Οποιος και αν είναι ο αντίπαλός του, ο «Τσιτσιφάστ» θα είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση στον τρίτο γύρο του «Citi Open», αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο κορτ.

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Στέφανος πιθανότατα στον 3ο γύρο θα παίξει με τον Γερμανό Γιαν-Λέναρντ Στραφ. Στα προημιτελικά θα έχει πιθανούς αντιπάλους τους Ισνερ και Περ, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τους Γκοφέν και Αντερσον.

Αξίζει να σημειώσουμε στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος επίσης σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου τένις όπως οι Μεντβέντεφ, Ράονιτς, Τσίλιτς και Χατσάνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ