Η Φαν Ούιτβανκ φίλησε στο στόμα την Γριτ Μινέν μετά το τέλος του αγώνα! (vid)

Η Φαν Ούιτβανκ φίλησε στο στόμα την Γριτ Μινέν μετά το τέλος του αγώνα! (vid)

Οι δύο Βελγίδες είναι ζευγάρι από το 2016 και βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι!

Το τένις είναι το άθλημα των ευγενών. Μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού οι παίκτες/ριες ανταλλάσσουν χειραψία, σε μία κίνηση αποθέωσης του ευ αγωνίζεσθαι και στη συνέχεια χαιρετούν τον/ην chair umpire.

Στο παιχνίδι της Αλισον Φαν Ούιτβανκ με την Γριτ Μινέν, για το τουρνουά της Καρσλρούη, ωστόσο, συνέβη κάτι που δεν έχουμε ξαναδει στα χρονικά. Μετά την καθιερωμένη, λοιπόν, χειραψία, οι δύο τενίστριες φιλήθηκαν, με τους λιγοστούς θεατές να τις χειροκροτούν!

Οι δύο Βελγίδες είναι ζευγάρι και δεν το έχουν κρύψει. Βγαίνουν από το 2016 και χθες βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο επικράτησε η Αλισον Φαν Ούιτβανκ με 2-1 σετ, οι δύο τενίστριες χαιρετήθηκαν και φιλήθηκαν, προσφέροντας μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή.

«Περάσαμε πολύ καλά στο court. Είναι διασκεδαστικό να παίζω μαζί της. Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα, για να βελτιώσουμε τα παιχνίδια μας», δήλωσε αρχικά η Φαν Ούιτβανκ και πρόσθεσε: «Υποστηρίζω τις παίκτριες που κάνουν coming out και θα ήθελα να το κάνουν περισσότερες. Δεν μπορώ όμως να είμαι μόνη μου σε αυτό».

Η Βελγίδα, η οποία παλιότερα είχε φτάσει μέχρι το Νο. 43 της παγκόσμιας κατάταξης, πριν από ένα χρόνο είχε βγει δημόσια και είχε δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλη. «Δεν είμαι άρρωστη, δεν έχω κάποια ασθένεια. Νιώθω ότι είναι καλό να δείχνω τι είμαι και είμαι gay», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε το φιλί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στην Φαν Ούιτβανκ και την Μινέν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ