Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Ναόμι Οσάκα (pic)

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Ναόμι Οσάκα (pic)

Η πρώην Νο1 Ναόμι Οσάκα «ξέσπασε» με ανάρτησή της στα social media.

Η Ναόμι Οσάκα κατέκτησε σε λιγότερο από 6 μήνες το US Open του 2018 και το Australian Open του 2019. Ωστόσο, δεν βρίσκεται πλέον στο No1 του κόσμου.

Η τενίστρια από την Ιαπωνία δεν παίζει καλά μετά από τη Μελβούρνη και αυτό φυσικά έχει κοστίσει στην ψυχολογία της. Δεν τα παρατάει ωστόσο και περιμένει το Rogers Cup του Καναδά και στη συνέχεια στο US Open της Νέας Υόρκης για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Η Ναόμι Οσάκα έκανε έναν απολογισμό, τον οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εξομολόγηση της Ναόμι Οσάκα:

«Πριν φύγω για το Τορόντο, ήθελα να βγάλω κάποια πράγματα από το μυαλό μου, πριν ξεκινήσει η σεζόν της σκληρής επιφάνειας στην Αμερική.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για εμένα πνευματικά. Ευτυχώς όμως, είμαι περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που τους αγαπώ και με αγαπούν (ελπίζω δηλαδή χαχαχα).

Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό, διότι όποτε τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, εγώ κατακρίνω 100% τον εαυτό μου. Αυτό, γιατί δεν θέλω να πληγώσω κανέναν κοντά μου, με τα προβλήματά μου και τις σκέψεις μου.

Όμως, μου έμαθαν να τους εμπιστεύομαι και να μην σηκώνω όλο το φορτίο της αποτυχίας μόνη μου.

Χωρίς να το περιμένω, μέσα από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής μου, πηγάζουν μερικές από τις ομορφότερες στιγμές μου, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και κάνοντας μερικά πράγματα που δεν θα φανταζόμουν καν ποτέ, πως μπορώ να κάνω.

Όλα αυτά, με έκαναν να σκεφτώ πως ειλικρινά, δεν απολάμβανα το τένις από το Αυστραλιανό Όπεν κι έπειτα. Ευτυχώς, πλέον φτάνω σε σημείο που αρχίζω να το απολαμβάνω ξανά.

Έδινα μεγάλη βαρύτητα στα αποτελέσματά μου, αντί να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα στο γήπεδο. Είχα αρκετό διάστημα για να σκεφτώ και να αποφορτιστώ και νομίζω πως έχω μάθει πάρα πολλά στον εαυτό μου κι έχω ωριμάσει πολύ σαν άνθρωπος μέσα στο χρόνο.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, για το μέλλον μου εντός κι εκτός των court. Τα λέμε στην Αμερική»

Δείτε το ποστ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’ll leave this here just in case you feel like reading a book lol. Basically a summary of what I’ve been feeling, and my thoughts. Feel free to skip lol 😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ