Citi Open: Άνετος ο Κύργιος και… εμφύλιος ενόψει με Τσιτσιπά

Citi Open: Άνετος ο Κύργιος και… εμφύλιος ενόψει με Τσιτσιπά

Ο Νικ Κύργιος επικράτησε εύκολα με 2-0 (3-6, 3-6) του Νόρμπερτ Γκόμπος και βρίσκεται στους «4» του Open της Ουάσιγκτον, κλείνοντας ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το ότι έχει ταλέντο είναι πέρα για πέρα γνωστό και δεδομένο. Όταν μάλιστα το μυαλό του «τιθασεύει» την τρέλα του, τότε μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Ο λόγος για τον Νικ Κύργιο που το τελευταίο διάστημα παίζει εκπληκτικά, κάτι που κατάλαβε από πρώτο χέρι και ο Νόρμπερτ Γκόμπος.

Ο 28χρονος τενίστας από τη Σοβακία, αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο για τον Ελληνοαυστραλό, που κατέκτησε μια εύκολη νίκη με 2-0 σετ (3-6, 3-6) και βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά του Citi Open της Ουάσιγκτον. Εκεί περιμένει τον Κύργιο ο καλός του φίλος, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι δυο τενίστες φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα αγωνίστηκαν μαζί στο διπλό στο τουρνουά της Ουάσιγκτον, κάτι που αναμένεται να συμβεί και πάλι στο μέλλον. Για την ώρα όμως αμφότεροι προετοιμάζονται για μια μεγάλη αναμέτρηση με αμιγώς ελληνικό ενδιαφέρον και έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά κατηγορίας ATP 500.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ