Τελικός Ναδάλ – Μεντβέντεφ στο Μόντρεαλ

Τελικός Ναδάλ – Μεντβέντεφ στο Μόντρεαλ

Τον 35ο του τίτλο σε τουρνουά Masters θα διεκδικήσει σήμερα (11/08, 23:00) ο Ραφαέλ Ναδάλ με αντίπαλο τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Μόντρεαλ του Καναδά, καθώς ο Γκαέλ Μονφίς απέσυρε τη συμμετοχή του από τον ημιτελικό και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ο Γάλλος είχε παίξει λίγο νωρίτερα έναν εξαιρετικά απαιτητικό προημιτελικό, τον οποίο κέρδισε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 7-6 (2)), με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα – Αγκούτ, που είχε αναβληθεί χθες λόγω βροχής.

Στο τέλος του προημιτελικού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έτσι αναγκαστικά απέσυρε τη συμμετοχή του.

Στον έτερο ημιτελικό ο Μεντβέντεφ επικράτησε στη ρωσική μονομαχία του Κατσάνοφ με 2-0 σετ (6-1, 7-6 (6)) και θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ναδάλ.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός μέσα για τον Μεντβέντεφ, ο οποίος έχασε τον τελικό της Ουάσιγκτον από τον Νικ Κύργιο πριν μία εβδομάδα.

Ο τελικός έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς αν ο Μεντβέντεφ κερδίσει τον Ναδάλ, θα ανέβει στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, ρίχνοντας τον περσινό φιναλίστ του τουρνουά Στέφανο Τσιτσιπά στο 8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ