Θρίαμβος Μεντβέντεφ στο Σινσινάτι με ανατροπή κόντρα στον Τζόκοβιτς

Θρίαμβος Μεντβέντεφ στο Σινσινάτι με ανατροπή κόντρα στον Τζόκοβιτς

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκε στον τελικό του Open του Σινσινάτι κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ κάνοντας τεράστια ανατροπή από το 0-1.

Στο τουρνουά κατηγορίας Masters 1000 του Σινσινάτι, οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Νοβακ Τζόκοβιτς κοντραρίστηκαν με φόντο την πρόκριση στον τελικό. Ο Σέρβος σταθερά καλός και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και ο Ρώσος σε εκπληκτική κατάσταση στα τελευταία τουρνουά.

Οι δυο τους έδωσαν μια μεγάλη μάχη με τον Μεντβέντεφ να δείχνει τεράστια αποθέματα αντοχής και… ψυχής ερχόμενος από πίσω και επικρατώντας με ανατροπή με 2-1 (6-3, 3-6, 3-6), «αποκαθηλώνοντας» τον περσινό κατακτητή.

Το πρώτο σετ πήγε στον Τζόκοβιτς που σε καίριο σημείο έκανε μπρεικ στο σερβίς του αντιπάλου του (4-2), διατήρησε το δικό του και επικράτησε με 6-3. Με τον ίδιο τρόπο αλλά με θύτη τον Ρώσο εξελίχθηκαν τα επόμενα δύο σετ.

Ο Μεντβέντεφ «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του για το 5-3, κράτησε το δικό του και επικράτησε με 6-3, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο κρίσιμο τρίτο σετ, ο Τζόκοβιτς είδε από νωρίς να… στραβώνει το ματς με τον Μεντβέντεφ να του κάνει το μπρέικ στο 2-1. Κάπου εκεί χάλασε η συγκέντρωσή του, βγήκε εκτός ρυθμού και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει, χάνοντας το σετ με 6-3 και την αναμέτρηση με 2-1 σετ μετά από 1 ώρα και 43 λεπτά τένις.

Άλλος ένας τελικός λοιπόν το τελευταίο διάστημα για τον ιδιαίτερα ανεβασμένο Μεντβέντεφ, όπου θα βρει απέναντί του τον Γάλλο Νατβίντ Γκοφέν που επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-3) του Ρισάρ Γκασκέ, στον τρίτο του τελικό μετά από αυτούς στα Open της Ουάσιγκτον και του Μόντρεαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ