Επική ανατροπή για τη Σάκκαρη, σφράγισε το… ραντεβού με την Μπάρτι

Επική ανατροπή για τη Σάκκαρη, σφράγισε το… ραντεβού με την Μπάρτι

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με ανατροπή 2-1 σετ την Κινέζα Σουάι Πενγκ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Ασλεϊ Μπάρτι.

Την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του US Open πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια στο παιχνίδι με την Σουάι Πενγκ μπορεί να έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ και να βρέθηκε την πλάτη στον τοίχο, αλλά δεν τα παράτησε. Πάλεψε, τα έδωσε όλα και στο τέλος δικαιώθηκε, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γκραντ Σλαμ.

Η 23χρονη τενίστρια παρέμεινε συγκεντρωμένη, δεν έχασε την ψυχραιμία της και με 6-4, 6-2 έκανε την ολική ανατροπή. Το παιχνίδι ήταν μια αδυσώπητη μάχη και κράτησε 2 ώρες και 41 λεπτά, αλλά στο τέλος η Μαρία κατάφερε να πετύχει το στόχο της.

Η Κινέζα στο τέλος λύγισε και η Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την καλή της φίλη και Νο. 2 στην παγκόσμια κατάταξη, Ασλεϊ Μπάρτι, η οποία τα ξημερώματα κέρδισε με 2-0 σετ την Λάουρεν Ντέιβις (6-2, 7-6 [2]).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο τενίστριες είχαν κοντραριστεί πριν από λίγες ημέρες στο Σινσινάτι, όπου η Μπάρτι είχε κερδίσει με 2-1 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ