Μαρία Σάκκαρη-Άσλεϊ Μπάρτι 0-2 σετ

Μαρία Σάκκαρη-Άσλεϊ Μπάρτι 0-2 σετ

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σε 4ο γύρο Grand Slam, καθώς ηττήθηκε από την Ασλεϊ Μπάρτι με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του US Open.

Κόντρα σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο, την Άσλεϊ Μπάρτι που είναι No2 στην παγκόσμια κατάταξη, η Μαρία Σάκκαρη έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Κατά συνέπεια, η Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε από τη συνέχεια του US Open και δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σε 4ο γύρο Grand Slam.

TΟ ΜΑΤΣ

Η Μπάρτι έκανε σχετικά νωρίς break στη Σάκκαρη, καθώς προηγήθηκε με 2-1 στα game. Στη συνέχεια η Αυστραλέζα υπερασπίστηκε το σερβίς της για το 3-1, ενώ στα δύο επόμενα game οι δύο τενίστριες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους για το 4-2. Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-3 και στη συνέχεια έκανε break ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Μπάρτι και Σάκκαρη υπερασπίστηκαν τα σερβίς τους για το 5-5, ωστόσο σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο η Μπάρτι έκανε break για το 5-6, παίρνοντας τελικά το πρώτο σετ με 7-5.

Και το δεύτερο σετ είχε ανάλογη εξέλιξη. Η Σάκκαρη το 1-0, η Μπάρτι το 1-1 (πολύ δύσκολα όμως), 2-1 η Μαρία υπερασπίζοντας το σερβίς της, ωστόσο κάπου εκεί η Μπάρτι έκανε την ανατροπή κάνοντας το 3-2 με break. Η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και έκανε το 4-3.

Ωστόσο με ένα ακόμη break, η Μπάρτι έκανε το 6-3 και «κλείδωσε» σχετικά εύκολα τη νίκη, σε περίπου μιάμιση ώρα αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ