Μαρία Σάκκαρη-Άσλεϊ Μπάρτι 0-2 σετ

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σε 4ο γύρο Grand Slam, καθώς ηττήθηκε από την Ασλεϊ Μπάρτι με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του US Open.

Μαρία Σάκκαρη-Άσλεϊ Μπάρτι 0-2 σετ | to10.gr

Κόντρα σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο, την Άσλεϊ Μπάρτι που είναι No2 στην παγκόσμια κατάταξη, η Μαρία Σάκκαρη έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Η στάση ευθύνης του Μαρινάκη και οι δύο μοναδικές επιλογές

Κατά συνέπεια, η Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε από τη συνέχεια του US Open και δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σε 4ο γύρο Grand Slam.

TΟ ΜΑΤΣ

Η Μπάρτι έκανε σχετικά νωρίς break στη Σάκκαρη, καθώς προηγήθηκε με 2-1 στα game. Στη συνέχεια η Αυστραλέζα υπερασπίστηκε το σερβίς της για το 3-1, ενώ στα δύο επόμενα game οι δύο τενίστριες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους για το 4-2. Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-3 και στη συνέχεια έκανε break ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Μπάρτι και Σάκκαρη υπερασπίστηκαν τα σερβίς τους για το 5-5, ωστόσο σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο η Μπάρτι έκανε break για το 5-6, παίρνοντας τελικά το πρώτο σετ με 7-5.

Και το δεύτερο σετ είχε ανάλογη εξέλιξη. Η Σάκκαρη το 1-0, η Μπάρτι το 1-1 (πολύ δύσκολα όμως), 2-1 η Μαρία υπερασπίζοντας το σερβίς της, ωστόσο κάπου εκεί η Μπάρτι έκανε την ανατροπή κάνοντας το 3-2 με break. Η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και έκανε το 4-3.

Ωστόσο με ένα ακόμη break, η Μπάρτι έκανε το 6-3 και «κλείδωσε» σχετικά εύκολα τη νίκη, σε περίπου μιάμιση ώρα αγώνα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ