US Open: Στους «8» με… προπόνηση ο Φέντερερ!

US Open: Στους «8» με… προπόνηση ο Φέντερερ!

Ο Ελβετός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Νταβίντ Γκοφάν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ρότζερ Φέντερερ το παιχνίδι με τον Νταβίντ Γκοφάν, για τον τέταρτο γύρο του US Open. Ο Ελβετός τενίστας έκανε… πάρτι απέναντι στον Βέλγο και με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-0) πήρε το εισιτήριο για την τελική 8άδα της διοργάνωσης.

Ο «μαέστρος» κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, εκμεταλλεύτηκε τα 8 από τα 9 μπρέικ πόιντ που δημιούργησε και πέτυχε μια πολύ άνετη νίκη. Στον δρόμο για τα ημιτελικά ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Αλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Ρότζερ είχε 10 άσους, ενώ ο Γκοφάν δεν έβγαλε ούτε έναν! Οι winners ήταν 34-8 υπέρ του Ελβετού, ο οποίος πήρε 82 πόντους έναντι 39 του Βέλγου. Αυτή ήταν η 56η φορά που περνάει ο Φέντερερ στα προημιτελικά ενός Γκραντ Σλαμ, αλλά και η 13η στο US Open.

Στο ταμπλό των γυναικών, η Γουάνγκ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε το Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ασλεϊ Μπάρτι, η οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για μπρέικ που δημιούργησε και η Κινέζα πήρε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ