Ζαννιάς: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη διοργάνωση ενός τουρνουά ΑΤΡ-250»

Ζαννιάς: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη διοργάνωση ενός τουρνουά ΑΤΡ-250»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ΕΦΟΑ για να βάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του τένις.

Οι επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη έχουν βάλει το τένις στα σπίτια των Ελλήνων, με τους δύο αθλητές μας να αποτελούν πρότυπα για τα μικρά παιδιά.

Το άθλημα γνωρίζει ραγδαία άνοδο στη χώρα μας, με την ομοσπονδία να δίνει μεγάλη μάχη για να φέρει στην Ελλάδα ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου και συγκεκριμένα κατηγορίας ATP-250.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τατόι για τους αγώνες του Davis Cup, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ΕΦΟΑ για να βάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του τένις.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι επαφές για τη διοργάνωση ενός τουρνουά ATP 250 βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ επισήμανε ότι η διεξαγωγή ενός τέτοιου τουρνουά θα είναι πολύ σημαντική και για την ελληνική οικονομία.

«Θέλω να ευχαριστήσω το Tatoi Club και τον κ. Μυτιληναίο, που μετά το Fed Cup πέρυσι, θα φιλοξενήσει φέτος και το Davis Cup και να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω την Εθνική ομάδα. Πέρυσι, μετά το τέλος του Fed Cup που έγινε εδώ, με είχαν ρωτήσει αν θα μπορούσε να έρθει και το Davis Cup.

Τώρα που και το Davis Cup ήρθε, θέλω να διαβεβαιώσω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη διοργάνωση κι ενός τουρνουά ΑΤΡ-250, που θα είναι χρήσιμο και για το τένις και για την ελληνική οικονομία. Πιστεύω ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μπορούμε μετάλλιο και στο απλό αλλά και στο μεικτό με το Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη. Τους το εύχομαι με όλη μου την καρδιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ