Μητσοτάκης: «Ο Τσιτσιπάς μας κάνει περήφανους»

Μητσοτάκης: «Ο Τσιτσιπάς μας κάνει περήφανους»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την άνοδο του τένις στην Ελλάδα, αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τονίζοντας ότι κάνει όλους τους Έλληνες περήφανους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας στο Τατόι και μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και για το τένις στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv αναφέρθηκε στο τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα μας, αλλά και στην τεράστια επιτυχία του αθλήματος, το οποίο ανεβαίνει συνεχώς στην Ελλάδα. Παράλληλα στάθηκε και στην πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο παγκόσμιο τένις, τονίζοντας πως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πρέπει να μείνει αυτός που είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι που η Εθνική μας ομάδα πάει καλά και περήφανοι που το τένις ανεβαίνει στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη η επιτυχία του τένις τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι πολύ που βλέπω πολλά νέα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα. Πιστεύω ότι πάνω στις επιτυχίες του ελληνικού τένις θα χτιστεί μία νέα γενιά αθλητών ώστε να μπει η Ελλάδα για τα καλά στον χάρτη του παγκόσμιου τένις».

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Εύχομαι να μείνει αυτός που είναι. Πρόκειται για ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο αλλά και ένα παιδί που δουλεύει πολύ σκληρά. Μας κάνει υπερήφανους γιατί ταξιδεύει τη σημαία της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ