Ο Τζόκοβιτς έγινε… αγρότης! (pic)

Ο Τζόκοβιτς έγινε… αγρότης! (pic)

Ο Σέρβος τενίστας επισκέφτηκε ξανά τα μέρη στα οποία μεγάλωσε και μάζεψε πατάτες μαζί με τους αγρότες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκτός από σπουδαίος τενίστας είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Μπορεί να έχει φτάσει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και να έχει βγάλει δεκάδες εκατομμύρια στην καριέρα του, αλλά δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην παιδική του ηλικία.

Ο Σέρβος τενίστας επισκέφτηκε ξανά τα μέρη στα οποία μεγάλωσε και μάζεψε πατάτες μαζί με τους αγρότες. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη βρέθηκε στο χωριό Μπρζέτσε του Καπαόνι μαζί με τους γονείς του και συνομίλησε με ανθρώπους που είχε να δει από την παιδική του ηλικία.

Μάλιστα, δεν δίστασε να… τσαλακώσει την εικόνα του, μαζεύοντας πατάτες μαζί με τους αγρότες.Ο Νόλε ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις σχετικές φωτογραφίες και συνόδευσε με την ανάρτησή του με το παρακάτω μήνυμα:

«Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ταπεινή εμπειρία που είχα στο Brzece. Οι άνθρωποι σ’ αυτή την περιοχή είναι πολύ ευγενικοί και την ίδια στιγμή αυθεντικοί, δουλευταράδες. Η καρδιά μου γέμισε με όλες αυτές τις αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Συνεχίζω να συναντώ ανθρώπους που αποτέλεσαν κομμάτια της παιδικής μου ηλικίας και με βοήθησαν να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω τενίστας. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό και επίσης μάζεψα μερικές πατάτες».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του στον ώμο και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ