Τσιτσιπάς: Με ανατροπή επικράτησε του Λάγιοβιτς (2-1)

Τσιτσιπάς: Με ανατροπή επικράτησε του Λάγιοβιτς (2-1)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την ανατροπή και επικράτησε του Ντούσαν Λάγιοβιτς στο τουρνουά του Πεκίνου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Ντούσαν Λάγιοβιτς με 2-1 σετ (4-6, 6-3,6-4) στην πρώτη του αναμέτρηση στο μονό για το τουρνουά του Πεκίνου.

Ο Σέρβος στηρίχθηκε στο πολύ καλό του ποσοστό στο πρώτο σερβίς στο πρώτο σετ του αγώνα, έκανε το μπρέικ που χρειαζόταν στο 9ο γκέιμ του σετ και  πήρε το σετ.

Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς βελτιώθηκε αρκετά στο πρώτο του σερβίς, όπου έχασε μόλις έναν πόντο σε ολόκληρο το σετ. Έκανε το μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του και διατηρώντας το δικό του σερβίς, πήρε το σετ.

Το 3ο σετ είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω με 2-0 γκέιμς, αφού έχασε το πρώτο σέρβις γκέιμ του. Αντέδρασε όμως άμεσα καθώς πήρε τα τέσσερα επόμενα γκέιμς του σετ, κάνοντας και δύο μπρέικ. Έτσι βρέθηκε σε θέση ισχύος και έκλεισε το ματς στα δικά του σέρβις γκέιμς.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά στο Πεκίνο αύριο θα είναι ο Γεωργιανός Νικόλόζ Μπασιλασβίλι, ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6 (3)) του Γκουίδο Πέγια.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ