WTA Elite Trophy: Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Σάκκαρη (vid)

WTA Elite Trophy: Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Σάκκαρη (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια στο πρώτο της παιχνίδι στο Ζουχάι ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Σαμπαλένκα – Τελικός ο αυριανός αγώνας με την Μέρτενς (10:00 ώρα Ελλάδας).

Με ήττα ξεκίνησε την περιπέτειά της η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Elite Trophy, που διεξάγεται στο Ζουχάι της Κίνας, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) από την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η συμπατριώτισσά μας δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην τενίστρια από την Λευκορωσία, η οποία χρειάστηκε 1 ώρα και 20 λεπτά, για να καταφέρει να πάρει τη νίκη, που την φέρνει στην κορυφή του Rose Group. Η Ελληνίδα τενίστρια είδε τη αντίπαλό της να βγάζει  6 άσους και να κερδίζει τους 24 από τους 28 πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς.

Η Σαμπαλένκα έσβησε και τα 5 μπρέικ πόιντς που δημιούργησε η συμπατριώτισσά μας, ενώ έκανε ένα μπρέικ σε κάθε σετ, φτάνοντας σχετικά εύκολα στη νίκη. Η τενίστρια από την Λευκορωσία πέτυχε την πρώτη της νίκη και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να κερδίσει το πρωί της Τετάρτης την Μέρτενς (10:00 ώρα Ελλάδας). Η Μαρία μάλιστα για να έχει ακόμα περισσότερες ελπίδες θα προσπαθήσει να κερδίσει χωρίς να χάσει σετ. Οι δύο παίκτριες στο παρελθόν έχουν παίξει 6 φορές και έχουν από 3 νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ