Νόβακ Τζόκοβιτς-Στέφανος Τσιτσιπάς 2-0 σετ

Νόβακ Τζόκοβιτς-Στέφανος Τσιτσιπάς 2-0 σετ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε μόλις 3 game από τα συνολικά 15 κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και μοιραία ηττήθηκε με 2-0 σετ στο πλαίσιο των προημιτελικών του τουρνουά του Παρισιού. 58 λεπτά χρειάστηκε ο Nόλε για να επικρατήσει του Έλληνα τενίστα με 6-1 και 6-2 στα δύο σετ.

Κατώτερος των περιστάσεων ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας τενίστας παραδόθηκε άνευ όρων στον Νόβακ Τζόκοβιτς και ηττήθηκε με 2-0 σετ στο πλαίσιο των προημιτελικών του τουρνουά του Παρισιού.

«Βυθισμένος» στα λάθη του ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Σέρβο τενίστα σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ ενδεικτικά είναι τα σκορ των δύο σετ, με τον Νόλε να επικρατεί κατά κράτος με 6-1 και 6-2 του αντιπάλου του.

Από την αρχή του αγώνα κυριάρχησε ο Τζόκοβιτς, κάνοντας γρήγορα-γρήγορα δύο break στον αντίπαλό του, με συνέπεια να ξεφύγει με 5-0. Σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να αναθαρρήσει μειώνοντας σε 5-1, αλλά το 1-0 ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα συμβεί και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον Τζόκοβιτς να κάνει το 6-1 παίρνοντας το πρώτο σετ πανεύκολα.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος μπήκε καλύτερα κάνοντας το 1-0 με πολύ καλό σερβίς, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ίδια. Ο Τζόκοβιτς έκανε εκ νέου back to back break φτάνοντας στο 5-1 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

6-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του 2ου σετ, με τον Τζόκοβιτς να προκρίνεται στα ημιτελικά του τελευταίου κατά χρονική σειρά Masters της χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Τζόκοβιτς κόντρα στον Τσιτσιπά, με τους δύο τενίστες πλέον να έχουν από δύο νίκες ο καθένας στα 4 μεταξύ τους ματς.

Ο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, Τσιτσιπάς, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ATP Finals που θα γίνει στο Λονδίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ