Στα ημιτελικά ο Φέντερερ, διαλέγει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς

Στα ημιτελικά ο Φέντερερ, διαλέγει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς

Ο Ελβετός κέρδισε με 2-0 σετ τον Τζόκοβιτς και πέρασε ως πρώτος στον όμιλό του στα ημιτελικά του ATP Finals – Διαλέγει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς – Όλα τα σενάρια.

Ψεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε! Αυτή την εικόνα είχε ο αγώνας του Ρότζερ Φέντερερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ελβετό «μαέστρο» να κερδίζει με 2-0 σετ (6-4, 6-3) και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του ATP Finals.

Εκεί βρίσκονται επίσης οι Ντομινίκ Τιμ και Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Ναδάλ, Ζβέρεφ ή Μεντβέντεφ θα συμπληρώσει την τετράδα στους τελικούς των κορυφαίων του 2019. Με τη νίκη του Φέντερερ απέναντι στον Τζόκοβιτς ο Ναδάλ θα ολοκλήρωσει τη σεζόν στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ακόμα και αν δεν προκριθεί στα ημιτελικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελβετός όχι μόνο πέρασε στην τετράδα, αλλά προκρίθηκε ως πρώτος, αφήνοντας τον Αυστριακό στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στα ημιτελικά ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο στον όμιλο του Τσιτσιπά και ο Τιμ τον πρώτο του ομίλου του Ελληνα τενίστα. Ο Στέφανος ουσιαστικά αύριο θα μπορέσει να διαλέξει αντίπαλο στη φάση των ημιτελικών. Πώς θα γίνει αυτό; Δείτε ΕΔΩ τα σενάρια στον όμιλο «Αντρέ Αγκάσι», που συμμετέχει ο Τσιτσιπάς.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Ρότζερ Φέντερερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έσπασε το σερβίς του Σέρβου μόλις στο δεύτερο σέρβις γκέιμ του Τζόκοβιτς (2-1). Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και έφτασε στο 6-4 και στο 1-0. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Ο Φέντερερ προηγήθηκε 3-2 με μπρέικ, κράτησε το σερβίς του απέναντι στον πρώην Νο.1 και με 6-3 πήρε τη νίκη. Μια νίκη, που ήρθε χωρίς δυσκολία, μετά από 1 ώρα και 13 λεπτά παιχνιδιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ