«Λιώνει» στην προπόνηση η Σάκκαρη (vid)

«Λιώνει» στην προπόνηση η Σάκκαρη (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και ανέβασε στο προφίλ της βίντεο από το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν για την Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να ξεκινάει πλέον τη σκληρή δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η 24χρονη γέμισε τις μπαταρίες της μετά την ολοκλήρωση του «Elite Trophy» που διεξήχθη στο Ζουχάι και πριν από μία εβδομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις για τη νέα χρονιά.  Η Σάκκαρη δουλεύει σκληρά στην off-season, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα μεγάλα events του 2020, αρχής γενομένης από το Αυστραλιανό Οπεν, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον γυμναστή της, Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μάλιστα δημοσίευσε στα προφίλ της στα social media πλάνα από τις προπονήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα, ενώ συνόδευσε το βίντεο με το παρακάτω μήνυμα: «Η πρώτη εβδομάδα προπόνησης της off season, ολοκληρώθηκε. Δουλεύουμε στο γυμναστήριο και θα ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο από την προετοιμασία μου. Πάντα είμαι ενθουσιασμένη να μοιράζομαι μαζί σας αυτό το περιεχόμενο».

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Νο. 23 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ τη νέα σεζόν στοχεύει σε νέες ακόμα μεγαλύτερες νίκες, σπουδαιότερες διακρίσεις και φυσικά να ανέβει ακόμα περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ