Αυστραλιανό Οπεν: Πρώτο εμπόδιο για τη Σάκκαρη η Γκασπαριάν

Αυστραλιανό Οπεν: Πρώτο εμπόδιο για τη Σάκκαρη η Γκασπαριάν

Η Ρωσίδα, Νο. 98 στην παγκόσμια κατάταξη, θα βρεθεί στον δρόμο της Σάκκαρη, καθώς η κληρωτίδα τις έφερε αντιμέτωπες στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν έμαθε η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια θα ξεκινήσει την περιπέτειά της στην Μελβούρνη απέναντι στην Μαργαρίτα Γκασπαριάν, Νο. 98 στην παγκόσμια κατάταξη. Οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν και έχουν από μία νίκη.

Η Μαρία είχε κερδίσει το 2018 στη Σεούλ τη Ρωσίδα με 2-0 σετ (6-2, 6-2), ενώ η Μαργαρίτα είχε επικρατήσει την ίδια χρονιά στο Λουξεμβούργο, επίσης με 2-0 σετ (6-1, 7-6).

Εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκασπαριάν, στον δεύτερο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Κινέζα, Σουάι Πενγκ, η οποία κληρώθηκε στον πρώτο γύρο με τενίστρια από τα προκριματικά. Στον τρίτο γύρο το ζευγάρι της Σάκκαρη διασταυρώνεται με το Νο.10 του ταμπλό, Μάντισον Κις και στον 4ο με το Νο.7 του ταμπλό, Πέτρα Κβίτοβα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ίδιο μέρος του ταμπλό βρίσκεται το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ασλεϊ Μπάρτι, ενώ στο άλλο μέρος του ταμπλό είναι οι Καρολίνα Πλίσκοβα, Σιμόνα Χάλεπ και Ελινα Σβιτόλινα.

Ο δρόμος της Σάκκαρη για διάκριση στο φετινό Αυστραλιανό Οπεν είναι δύσβατος, ωστόσο, η Ελληνίδα τενίστρια έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα τα πηγαίνει περίφημα και έχει πετύχει σπουδαίες νίκες στην καριέρα της, απέναντι σε πολύ ποιοτικές τενίστριες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ