Αυστραλιανό Οπεν: Πότε παίζουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Αυστραλιανό Οπεν: Πότε παίζουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ο 21χρονος τενίστας στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Φιλίπ Κολρσάιμπερ, ενώ η Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει με την Νάο Χιμπίνο.

Με άνεση πέρασαν στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, με τον 21χρονη τενίστα να κερδίζει τον Σαλβατόρε Καρούζο και την Ελληνίδα τενίστρια την Μαργαρίτα Γκασπαριάν.

Οι δύο συμπατριώτες μας πλέον μετρούν αντίστροφα για τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, όπου ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 36χρονο Γερμανό Φιλίπ Κολσράιμπερ και η Σάκκαρη την Νάο Χιμπίνο, που προέρχεται από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, το παιχνίδι του Στέφανου με τον Κολσράιμπερ θα ξεκινήσει στις 06:00 ώρα Ελλάδας και θα διεξαχθεί στην «Melbourne Arena», ενώ το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Χιμπίνο θα πραγματοποιηθεί στο Court 8 με ώρα έναρξης τις 08:00. Οι ώρες βέβαια είναι ενδεικτικές, καθώς οι αγώνες θα ξεκινήσουν ανάλογα με την εξέλιξη των προηγούμενων αναμετρήσεων.

Εκτός από τους δύο συμπατριώτες μας, αύριο θα παίξουν επίσης οι Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Συγκεκριμένα, ο Ελβετος «μαέστρος» θα παίξει στις 12:00 το μεσημέρι με τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς, ενώ ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Τσατούμα Ιτο στις 06:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ