Τσιτσιπάς: «Δεν μπορούσα να βρω πάθος, υπήρχε μια μονοτονία στον αγώνα»

Τσιτσιπάς: «Δεν μπορούσα να βρω πάθος, υπήρχε μια μονοτονία στον αγώνα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τα αίτια της ήττας του από τον Ράονιτς αλλά δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Η… περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Australian Open τελείωσε πρόωρα μετά την ήττα από τον Μίλος Ράουνιτς με τον Έλληνα τενίστα να μην χάνει πάντως την πίστη στον εαυτό του και την αισιοδοξία για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το σκεφτόμουν λίγο την ώρα του αγώνα. Παρά το ότι το σκορ ήταν τόσο κοντά, ένιωθα λίγο μουδιασμένος μέσα στον αγώνα. Δεν ήμουν εκεί, δεν ήταν εκεί η προσοχή μου. Ήταν πάρα πολύ περίεργο. Δεν μπορούσα να βρω πάθος, να παίξω με πάθος. Υπήρχε μια μονοτονία στον αγώνα. Με έκανε όχι να βαρεθώ, γιατί το Australian Open είναι από τα μεγαλύτερα τουρνουά της χρονιάς, αλλά να χάσω τον ρυθμό μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε το στυλ του, δεν ξέρω αν ήμουν εγώ. Δεν έχω απάντηση».

Ο Τσιτσιπάς δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, για το μέλλον, λέγοντας πως «ελπίζω να δω στην αλλαγή στον εαυτό μου, όπως είδα από πέρυσι. Αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, νομίζω ότι του χρόνου θα γίνουν σπουδαία πράγματα εδώ. Είναι όλα θέμα μυαλού και να πάρω την απόφαση να αλλάξω προς το καλύτερο».

Για το αν μετανιώνει για κάτι που έκανε ή δεν έκανε στο παιχνίδι είπε: «Δεν έκανα λάθη, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να πήγε στραβά. Μάλλον το ότι ήμουν πιο παθητικός στα πρώτα γκέιμς στο σερβίς μου που έφαγα μπρέικ. Δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Γι’ αυτό είναι πολύ περίεργο το ματς. Είναι μερικά χτυπήματα που κάνουν τη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ