Τζόκοβιτς: Ο συγκινητικός του λόγος μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Open (vid)

Τζόκοβιτς: Ο συγκινητικός του λόγος μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Open (vid)

Ο Σέρβος τενίστας συγκίνησε με το λόγο του και πέρασε μηνύματα ζωής μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Νόλαν Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-2 σετ του Ντόμινικ Τιμ στον τελικό και κατέκτησε το 8ο Αυστραλιανό Open της καριέρας του.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Σέρβος τενίστας στάθηκε στο πόσο ευλογημένο νιώθει με την κατάκτηση του τίτλου, ενώ συγκίνησε με όσα είπε για τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αυστραλία, τους πολέμους σε όλον τον κόσμο, αλλά για την απώλεια του μέντορά του και παγκόσμιου θρύλου του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ.

«Χαίρομαι πολύ που κρατώ ξανά αυτό το τρόπαιο. Θα ήθελα, αρχικά, να συγχαρώ τον Ντόμινικ για ένα καταπληκτικό τουρνουά. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και έφτασε κοντά στη νίκη. Έχει πολύ χρόνο στην καριέρα του και είμαι σίγουρος πως θα φτάσει σε τρόπαια Grand Slam.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και την οικογένειά μου. Κάποια πολύ άσχημα πράγματα έγιναν στις αρχές του 2020, με τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, τους πολέμους και την απώλεια ενός ανθρώπου που είχα κοντά μου ως μέντορα, του Κόμπι Μπράιαντ.

Όλα αυτά πρέπει να μας θυμίζουν πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι περισσότερο από ποτέ και να είμαστε κοντά στις οικογένειές μας και σε όσους μας αγαπούν και νοιάζονται για μας. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και έχει σημασία να είσαι ταπεινός και να εκτιμάς όσα σου συμβαίνουν» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ