Σάκκαρη: «Ξεκίνησα σαν… κοιμισμένη, αλλά συνέχισα να παλεύω»

Σάκκαρη: «Ξεκίνησα σαν… κοιμισμένη, αλλά συνέχισα να παλεύω»

H Mαρία Σάκκαρη απέκλεισε το No.5 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Μπελίντα Μπέντσιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ladies Trophy. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε πως το ματς ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά δεν σταμάτησε να παλεύει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Σπουδαία νίκη-πρόκριση για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία απέκλεισε το No.5 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Μπελίντα Μπέντσιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ladies Trophy.

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για αυτή την πολύ σημαντική, αλλά και για τον προπονητή της που τη βοηθάει στο να πετυχαίνει σπουδαία αποτελέσματα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η Σάκκαρη:

Για τη νίκη της κόντρα στην Μπελίντα Μπέντσιτς: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για μένα. Ξεκίνησα πολύ αργά το ματς, σαν… κοιμισμένη μέσα στο κορτ. Όμως συνέχισα να παλεύω, ειδικά μετά τα μέσα του δεύτερου σετ και μετά συνέβησαν καλά πράγματα».

Για το πόσο την έχει βοηθήσει ο προπονητής της: «Ναι σίγουρα, δουλεύουμε μαζί σχεδόν δύο χρόνια οπότε με βοηθάει πολύ. Είναι πολύ υποστηρικτικός, πολύ θετικός άνθρωπος, με βοηθάει στο να πετυχαίνω σπουδαία αποτελέσματα».

Για το πόσο έχει βελτιώσει την αυτοπεποίθησή της, ώστε να φτάνει σε ανατροπές: «Τα στατιστικά δείχνουν ότι μπορώ να γυρίζω τα παιχνίδια πιο συχνά από όταν μένω πίσω στο πρώτο σετ. Σίγουρα θα χάνω και παιχνίδια, όμως τώρα βελτιώνομαι σε αυτό το κομμάτι, ωριμάζω και αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι».

Για τον καιρό της Ρωσίας και το πόσο την επηρεάζει: «Λέτε ότι για σας είναι ζεστός χειμώνας, όμως για μένα κάνει πραγματικά πάρα πολύ κρύο. Η θερμοκρασία αυτή είναι η πιο χαμηλή που φτάνει ποτέ στην Αθήνα. Το απολαμβάνω όμως, θα ήθελα να δω και λίγο κρύο. Μου αρέσει πάρα πολύ και η πόλη».

Για τον ημιτελικό: «Φυσικά και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τις δυο μας. Παίξαμε και οι δύο τρία παιχνίδια. Δεν την έχω δει πολλές φορές, ξέρω ότι είναι καλή σέρβερ, ανέβηκε γρήγορα στα rankings και σίγουρα θα παίζει πολύ καλά αυτή την εποχή, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως όλα τα προηγούμενα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ