Μασσαλία: Ανετος, ωραίος και στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς! (vid)

Μασσαλία: Ανετος, ωραίος και στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς! (vid)

Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε με 2-0 σετ τον Μίκαελ Ιμερ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Μασσαλία.

Ψεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Σουηδού, Μίκαελ Ιμέρ, (6-1, 6-3) σε 71 λεπτά και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Μασσαλία.

Ο Ελληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Σκανδιναβό και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρσι. Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός από τη γραμμή του σερβίς, έχοντας 6 άσους, ενώ κέρδισε τους 21 από τους 24 πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς και τους 12 από τους 18 με δεύτερο.

Ο συμπατριώτης μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 games, ενώ λίγο αργότερα με δεύτερο μπρέικ έκανε το 5-1. Το τελικό 6-1 επισφράγισε την κυριαρχία του Στέφανου, ο οποίος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο και με 6-3 πήρε τη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ο Βάσεκ Πόσπιλ από τον Καναδά, ο οποίος στον δεύτερο γύρο νίκησε με 2-0 σετ τον Χούμπερ Χουρκάτς. Το παιχνίδι τους θα διεξαχθεί την Παρασκευή (21/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ