Ιστορική στιγμή για την Σάκκαρη: Μπαίνει στο top-20!

Ιστορική στιγμή για την Σάκκαρη: Μπαίνει στο top-20!

Η Πέτρα Μάρτιτς… δούλεψε για την Μαρία Σάκκαρη και η Ελληνίδα τενίστρια την ερχόμενη Δευτέρα (24/2) θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Top-20 του παγκοσμίου τένις!

Στην κορυφαία 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης θα βρεθεί την ερχόμενη Δεύτερα (24/2) η Μαρία Σάκκαρη, μετά τον αποκλεισμό της Ανέτ Κονταβέιτ από την Πέτρα Μάρτιτς.

Η τενίστρια από την Κροατία απέκλεισε την Εσθονή στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι και έδωσε την εισιτήριο για την κορυφαία 20άδα στην Σάκκαρη. Η Κονταβέιτ, απειλούσε την Μαρία Σάκκαρη, που αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Αρίνα Σαμπαλένκα, αλλά η Πέτρα Μάρτιτς έπαιξε και για την Ελληνίδα τενίστρια.

Η νίκη της τενίστριας από την Κροατία επί της Εσθονής με 7-6 (4), 6-1 βοήθησε την συμπατριώτισσά μας να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία του παγκοσμίου τένις, καθώς γίνει η δεύτερη Ελληνίδα που θα βρεθεί στο Top 20 του κόσμου μετά τη Λένα Δανιηλίδου, που είχε φτάσει μέχρι το Νο. 14 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, έχοντας ρεκόρ 7-5 σε 12 ματς. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα που έχει κάνει στην καριέρα της, με την 24χρονη να δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Στην off season δούλεψε σκληρά με τον προπονητή της, Τόμι Χιλ και στο πρώτο κομμάτι της σεζόν έχει πετύχει σπουδαίες νίκες απέναντι σε τεράστια ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως οι Μάντισον Κις (Νο11)  και Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο5).

Σπουδαία επιτυχία για την Μαρία, που αποτελεί ίνδαλμα για τα ελληνόπουλα που θέλουν να ασχοληθούν με το τένις, αλλά και πηγή έμπνευσης για τη μαχητικότητά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ