Με Οζέ Αλιασίμ στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Με Οζέ Αλιασίμ στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Ο Καναδός νίκησε με 7-5, 7-6(2) τον Ζιλ Σιμόν στον ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει τον Ελληνα τενίστα στον μεγάλο τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στη Μασσαλία.

Ο Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του ΟΠΕΝ Μασσαλίας. Ο Καναδός νίκησε με 7-5, 7-6(2) τον Ζιλ Σιμόν στον ημιτελικό και θα προσπαθήσει να στερήσει τους back to back τίτλους από τον Έλληνα τενίστα.

Ο 19χρονος Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ βρίσκεται στο Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης και στην πόλη της νότιας Γαλλίας διεκδικεί τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του. Αυτός θα είναι ένας δεύτερος διαδοχικός τελικός για τον Αλιασίμ, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει στον τελικό του Ρότερνταμ.

Ο νεαρός τενίστας προηγείται του Στέφανου Τσιτσιπά στο head to head με 2-1, έχοντας πάρει νίκες πέρυσι στο Indian Wells και στο Queen’s. Ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει στον αγώνα τους στη Σανγκάη. Σε επίπεδο junior όμως ο Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον Τσιτσιπά.

Ο τελικός του ΟΠΕΝ Μασσαλίας θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/2) στις 15:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ