Σε καραντίνα η Σερένα Γουίλιαμς!

Σε καραντίνα η Σερένα Γουίλιαμς!

Η Αμερικανίδα τενίστρια ανακοίνωσε ότι θα μπει σε καραντίνα για τις επόμενες έξι εβδομάδες - Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπέρναντ Τόμιτς.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει πανικό σε όλο τον πλανήτη, με την Αμερικανίδα τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς, να ενημερώνει τους θαυμαστές της ότι θα μπει σε καραντίνα μαζί με την οικογένειά της για τις επόμενες έξι εβδομάδες, προκειμένου να προφυλαχθεί από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θα περάσω τις επόμενες 6 εβδομάδες στην απομόνωση. Με το να είμαι σύζυγος. Με το να είμαι μητέρα. Μαγειρεύοντας. Καθαρίζοντας για την Άνοιξη. Βάζοντας μάσκα προσώπου. Κάνοντας make-up tutorials. Θα σας ενημερώνω για το πως πηγαίνει. Μείνετε ασφαλείς όλοι. Αυτό είναι σοβαρό».

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπέρναντ Τόμιτς, ο οποίος όπως ανακοίνωσε στα social media, βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό και θα χρειαστεί να μείνει στο σπίτι του.

«Είχα δυσκολίες στην αναπνοή και το ανοσοποιητικό μου σύστημα ήταν εξασθενημένο. Αυτή τη στιγμή είμαι στο Μαϊάμι, απομονωμένος όπως με συμβούλεψαν. Δεν έχω εξεταστεί για τον κορονοϊό, αλλά έχω όλα τα συμπτώματα. Πιστεύω ότι κόλλησα στο ταξίδι από το Μεξικό στο Μοντερέι», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ