Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ναδάλ: «Γιατροί και νοσηλευτές είναι πραγματικοί ήρωες»

Ο Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος στο παρελθόν έχει επιδείξει πολλές το κοινωνικό του πρόσωπο, ευχαρίστησε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό.

Ναδάλ: «Γιατροί και νοσηλευτές είναι πραγματικοί ήρωες» | to10.gr

Η Ισπανία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο μετά την Ιταλία από τον κορωνοϊό, αφού μέχρι χθες το βράδυ οι νεκροί είχαν φτάσει τους 1.326!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ράφα Ναδάλ με μήνυμα του που δημοσίευσε στα social media μίλησε για την έξαρση του ιού, ενώ υποκλίθηκε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Αναλυτικά το μήνυμά του κορυφαίου τενίστα:

«Γεια σε όλους. Καταρχάς, θέλω να απολογηθώ για την απουσία μου το τελευταίο διάστημα από τα social media αλλά είναι δύσκολες οι στιγμές για όλους. Η όλη κατάσταση είναι συγκλονιστική και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο από τα σπίτια μας.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα και ένα ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, το ιατρικό προσωπικό που μας προστατεύουν, τους αστυνομικούς, τον στρατό και όσους μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Είναι αυτοί που ρισκάρουν περισσότερο από οποιονδήποτε και είναι οι πραγματικοί ήρωες. Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι’ αυτούς τους ανθρώπους και να τους ευχαριστήσω.

Τέλος, θέλω να στείλω τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες που υποφέρουν, αυτούς που έχουν προσβληθεί από τον ιό και ειδικά σε όσους έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα από τον κορωνοϊό. Είναι δύσκολο να πεις κάτι σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι και ελπίζω το συντομότερο να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Υπάρχουν και θετικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δείχνουμε ότι είμαστε ενωμένοι σαν λαός, πολλές εταιρίες στηρίζουν και συνεισφέρουν, όλοι οι πολίτες εμφανίζονται ενωμένοι και ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών. Μένουμε σπίτι, ακολουθούμε τις οδηγίες και ελπίζουμε να τελειώσουμε με αυτή την απαίσια πανδημία το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ και θα σας δω σύντομα».