Εικονική ξενάγηση στο μουσείο του Ράφαελ Ναδάλ (vid)

Εικονική ξενάγηση στο μουσείο του Ράφαελ Ναδάλ (vid)

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το μουσείο του Ισπανού τενίστα, το οποίο βρίσκεται στην ακαδημία του στην Μαγιόρκα.

Η Ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ στην Μαγιόρκα έχει κλείσει προσωρινά για το κοινό λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Οι κρατήσεις που είχαν γίνει έχουν ακυρωθεί και ουδείς γνωρίζει ποτέ θα ανοίξει ξανά για να υποδεχθεί όσους θέλουν να δουν από κοντά το μουσείο του Ράφαελ Ναδάλ ή να μάθουν τα μυστικά του τένις από τους προπονητές που βρίσκονται στην Ακαδημία του Ισπανού τενίστα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της «Rafa Nadal Academy», θέλοντας να βοηθήσουν όσους βρίσκονται στα σπίτια τους να περάσουν ωραία τον χρόνο τους, προχώρησαν σε μια σπουδαία πρωτοβουλία και σας προσφέρουν τη δυνατότητα για μια εικονική ξενάγηση στο Rafa Nadal Museum.

Εκεί που βρίσκονται οι κούπες που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Ράφαελ Ναδάλ, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και σήμερα, αλλά και τα ολυμπιακά του μετάλλια, πολλά από τα outfit που έχει χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και αντικείμενα σημαντικής αξίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ