Η ITF στηρίζει την απόφαση για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων

Η ITF στηρίζει την απόφαση για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων

Η παγκόσμια ομοσπονδία τένις επικρότησε την απόφαση της ΔΟΕ να αναβάλλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες για λόγους δημόσιας υγείας.

Η παγκόσμια ομοσπονδία τένις με ανάρτησή της στα social media την Τετάρτη τόνισε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση της ΔΟΕ για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και τη μετάθεσή τους για το 2021.

«Η κατάσταση με την παγκόσμια υγεία έχει εξελιχθεί με αξιοσημείωτο ρυθμό και αντιμετωπίζουμε μια πρωτοφανή κατάσταση, που χρειάζεται υπεύθυνη ηγεσία, που θα παίρνει τις κατάλληλες αποφάσεις. Παρόλο που η απογοήτευση είναι μεγάλη για όλους εκείνους που δούλευαν σκληρά και προετοιμαζόντουσαν, όλοι κατανοούμε πως η προστασία της ανθρώπινης ζωής, η υγεία και η ασφάλεια, έρχονται πρώτα Η ITF υποστηρίζει την απόφαση αυτή και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή για το 2021.

Ανυπομονούμε να δούμε ξανά όλους τους αθλητές, τους εθελοντές και τους φιλάθλους να είναι ασφαλείς και να συμμετέχουν στους καλύτερους δυνατούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020», ανέφερε η ανακοίνωση της ITF, την οποία υπέγραψε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, David Haggerty.

 

View this post on Instagram

 

ITF supports the decision to postpone #Tokyo2020

A post shared by ITF Tennis (@itf__tennis) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ