Τα υπέροχα λόγια της Βέκιτς για τη φιλία της με την Σάκκαρη (vid)

Τα υπέροχα λόγια της Βέκιτς για τη φιλία της με την Σάκκαρη (vid)

Η τενίστρια από την Κροατία μίλησε για τα συναισθήματα που νιώθει όταν χρειάζεται να αντιμετωπίσει την καλή της φίλη, Μαρία Σάκκαρη.

Στην υπέροχη σχέση που έχει με την Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε η Ντόνα Βέκιτς.

Η τενίστρια από την Κροατία είναι πολύ καλή φίλη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με την Ντόνα Βέκιτς να μιλάει στο εξωτερικό για τα συναισθήματα που νιώθει όταν χρειάζεται να αντιμετωπίσει την Μαρία.

«Η Μαρία είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου και ποτέ δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίζω, κάτι που έκανα και πρόσφατα. Είναι φριχτό! Και οι δυο θέλουμε τη νίκη και έχουμε αυτή τη φιλία. Το χειρότερο είναι πως γνωρίζει κάθε κίνηση που θα κάνω. Και γω ξέρω τι σκέφτεται την κάθε στιγμή, όπως και εκείνη. Είναι πολύ ασυνήθιστο.

Όλη την ώρα σκέφτομαι πως θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο αγώνας. Δεν σκέφτομαι τόσο τη φιλία μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, επειδή ξέρω πως αυτή θα την έχουμε για πάντα. Επίσης κάνουμε αυτό που η νικήτρια πληρώνει το φαγητό μετά», είπε χαρακτηριστικά η Ντόνα Βέκιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βέκιτς έχει αντιμετωπίσει έξι φορές τη Μαρία Σάκκαρη, με την Κροάτισσα αν έχει το πάνω χέρι με 4-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ