Κύργιος: «Δεν θα παίξω σε Γκραντ Σλαμ χωρίς φιλάθλους»

Κύργιος: «Δεν θα παίξω σε Γκραντ Σλαμ χωρίς φιλάθλους»

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε Γκραντ Σλαμ τουρνουά, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Με καθόλου καλό μάτι δεν βλέπει ο Νικ Κύργιος το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών τα επόμενα Γκραντ Σλαμ, λόγω του κορωνοϊού.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, που βρίσκεται στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης, σε live που έκανε στο instagram χθες το βράδυ, παρέα με τον Θανάση Κοκκινάκη, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε Γκραντ Σλαμ τουρνουά, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παίξω σε Grand Slam χωρίς φιλάθλους. 100% δεν θα είμαι παρών σε κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων ο Νικ Κύργιος, ο οποίος μάλιστα επισήμανε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη ακόμα και αν πρόκειται για το Αυστραλιανό Οπεν.

Οι δηλώσεις του Νικ Κύργιου έρχονται λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του CEO του Tennis Australia, Κρεγκ Τιλί, ο οποίος είχε πει ότι μόνο απίθανο δεν είναι το Αυστραλιανό Οπεν του 2021 να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ